Windschermen

Windschermen voor Harley Davidson ® motoren van o.a. klock werks & Memphis shades. Geschikt voor alle modellen zoals de Softail, Dyna, Touring & Sportster modellen.

De meeste windschermen zijn detachable, en dus gemakkelijk te plaatsen/ te verwijderen. Ook staan er windschermen in de webshop die geschikt zijn voor stuurmontage.

Toont alle 17 resultaten

Juiste hoogte van windscherm bepalen:

De windschermen zijn er in verschillende hoogten te verkrijgen. Om de juiste hoogte te bepalen die voor u geschikt is , kunt u gebruik maken van de volgende tips:

  1. Ga op de motor zitten
  2. Neem een rolmaat, en laat iemand anders terwijl u op de motor zit de afstand meten ( in lijn met de voorvork) vanaf een vingerdikte boven de koplamp tot aan het puntje van uw neus. Deze lijn moet u dus even denkbeeldig doortrekken naar de rolmaat. de hoogte die het dichtste bij de te kiezen windschermhoogte zit is uw ideale windschermhoogte.

Kunt u niet uw windscherm vinden?

Het aanbod, aantal en verschillende typen windscherm voor de Harley Davidson ® motoren is erg groot. Het is helaas niet mogelijk om ze hier allemaal te tonen. Zoekt u een windscherm wat er niet bij staat, dan betekent dat niet dat wij het niet kunnen leveren. U kunt dan altijd eens even contact met ons opnemen.