Windschermen Harley Davidson ®

Windschermen Harley Davidson ® motoren

Windschermen Harley Davidson ® motoren van o.a. Memphis shades & klock werks. voor vele Harley Davidson ® modellen zoals de Softail, Dyna, Touring & Sportster modellen.

De meeste windschermen zijn detachable, en dus gemakkelijk te plaatsen/ te verwijderen. Ook staan er windschermen in de webshop die geschikt zijn voor stuurmontage. Voor alle merken zoals National Cycle, Klock werks, Memphis Shades etc, kunt u bij ons terecht.

De windschermen zijn er in verschillende hoogten te verkrijgen. Om de juiste hoogte te bepalen die voor u geschikt is , kunt u gebruik maken van de volgende tips:

1. Ga op de motor zitten
2. Neem een rolmaat, en laat iemand anders terwijl u op de motor zit de afstand meten ( in lijn met de voorvork) vanaf een vingerdikte boven de koplamp tot aan het puntje van uw neus. Deze lijn moet u dus even denkbeeldig doortrekken naar de rolmaat. de hoogte die het dichtste bij de te kiezen windschermhoogte zit is uw ideale windschermhoogte.

Het aanbod, aantal en verschillende typen windscherm voor de Harley Davidson ® motoren is erg groot. Het is helaas niet mogelijk om ze hier allemaal te tonen. Zoekt u een windscherm wat er niet bij staat, dan betekent dat niet dat wij het niet kunnen leveren. U kunt dan altijd eens even contact met ons opnemen.