Werkplaats

Allround vertrouwd adres voor uw Harley Davidson ®

De werkplaats is geheel ingericht op het onderhouden en repareren van Harley Davidson ® motoren. Voor het uitvoeren van de werkzaamheden hebben wij de beschikking over 5 hefbruggen van Autec. Tevens zijn wij in het bezit van geavanceerde diagnose (storing) & tuning (afstel) programma’s, waar wij veelvuldig gebruik van maken en waar continu in geïnvesteerd wordt.

Specialistische gereedschappen benodigd voor werkzaamheden aan Harley Davidson ® motoren zijn bij ons ruim aanwezig en ook hebben wij de beschikking over diverse machines zoals bijv. een draai- en freesbank. De aanwezige apparatuur en gereedschappen in combinatie met de jarenlange werkervaring & kennis zorgen ervoor dat wij zowel oude als nieuwe (injectiemodellen) Harley Davidson ® motoren kunnen onderhouden en repareren. Wij hanteren hierbij een aantrekkelijk en zeer concurrerend werkplaats uurtarief!

” bij ons is de werkplaats niet verborgen achter gesloten deuren. De klant mag gerust zien dat er wordt gewerkt, en nog belangrijker op welke wijze er wordt gewerkt aan de motoren “

Werkwijze:

Het verrichten van werkzaamheden en het uitvoeren van reparaties aan de legendarische Amerikaanse v-twin motor is een echte passie van ons. De werkplaats is dan ook een zeer belangrijk onderdeel binnen het bedrijf. Wij hebben er bewust voor gekozen om deze afdeling niet achter gesloten deuren te verbergen. Door het open en toegankelijke karakter van de werkplaats hopen wij dat u een indruk krijgt van welke werkzaamheden wij voor u kunnen uitvoeren, en nog belangrijker is dat u kunt zien op welke wijze dit wordt uitgevoerd.

Wij werken met een klein team zonder personeel. De monteur heeft ook allerlei nevenfuncties. Het is daarom niet mogelijk om ter plaatse te blijven wachten op reparaties. De motor kan gebracht worden voor service | onderhoud of reparatie werkzaamheden. Bij gereedheid nemen wij contact met u op waarna de motor weer opgehaald kan worden.

Onze dagelijkse werkzaamheden:

  • Grote en kleine (interval) onderhoudsbeurten
  • Monteren van onderdelen & accessoires
  • Diagnose en oplossen van storingen bij Harley Davidson ® injectiemodellen
  • Direct link tuning / programming injectiemodellen
  • Reparatie mechanische problemen van liberator ® tot Milwaukee 8® modellen
  • Revisie van versnellingsbakken en motorblokken
  • Bandenservice: 80 tot 100 Harley Davidson ® banden op voorraad & wielen spaken
  • Restauratie oldtimers zoals Liberator,Knucklehead,Panhead en Shovelhead modellen.
  • Schade- taxatie en herstelwerkzaamheden

TECH TIP: Lees ook eens deze publicatie over de twin cam ® chain tensioners.

 

Werkplaats

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkplaats foto’s. Klik op de foto’s voor meer informatie :