Verzending

Verzendbeleid:

Wij bezorgen onze producten in heel Nederland, België en Duitsland. Bestellingen worden bezorgd op dinsdag t/m zaterdag; Bezorgen op zondagen en feestdagen is helaas niet mogelijk. Bezorgtijden zijn over het algemeen tussen 09.00 en 18.00 uur.

In drukke perioden, zoals bijvoorbeeld rond de feestdagen, kan het voorkomen dat uw product avonds wordt bezorgd. Voor levering binnen Nederland wordt gebruik gemaakt van de diensten van PostNL (voorheen TNT post),die zelf de bezorgroute in beheer heeft. Wij hebben hierdoor geen invloed op het exacte tijdstip waarop uw product op het ontvangstadres wordt afgeleverd.

Tarieven pakketverzending:

Voor verzendingen binnen Nederland berekenen wij € 6,95 verzendkosten incl. btw
Voor Verzendingen naar België en Duitsland berekenen wij € 10,95 verzendkosten incl. btw.

BELANGRIJK INFORMATIE :

Wij streven ernaar om uw product zo spoedig mogelijk na aankoop te verzenden. De producten in deze webwinkel zijn echter ook gewoon te koop in onze winkel in Exmorra. Het kan dus voorkomen dat uw internet bestelling gekruist is met een aankoop van hetzelfde product in onze winkel. Mocht dit het geval zijn, dan houden wij ons het recht voor om het artikel voor u te bestellen bij onze leverancier. Normaal gesproken kunnen wij uw artikel dan alsnog binnen een aantal werkdagen leveren.