Aanbieding!

  Vance & Hines Fuelpak FP4

  Oorspronkelijke prijs was: € 586,91.Huidige prijs is: € 499,95. incl. btw

  Vance & Hines FP4 Fuelpak injection controller

  Verzendkosten NL € 7,50 - Snelle levering - EU verzending - Veilig betalen
  Dit artikel delen

  Beschrijving

  Vance & Hines Fuelpak FP4

  Vance & Hines Fuelpak FP4 tuner is in combinatie met de Fuelpak FP4 app voor Iphone & android telefoontoestellen een fuel management device voor het afstellen van Harley Davidson ® injectiemotoren. De FP4 was in eerste instantie alleen beschikbaar en ontwikkeld voor de 2021 & latere Harley Davidson ® Softail & Touring  Milwaukee 8 modellen. Vanaf 2023 is er echter voor alle injectiemodellen vanaf 2007 tot heden een Fuelpak FP4 leverbaar, die de eerder uitgebrachte FP3 fuelpak opvolgt.

  Harley Davidson heeft door de jaren heen gebruik gemaakt van 3 verschillende soorten diagnosestekkers. Aangezien de FP4 op de diagnosestekker moet worden aangesloten, zijn er dus ook drie verschillende Fuelpak’s leverbaar. De werking van alle drie is hetzelfde, maar de aansluitstekker is voor elk model verschillend.

  FP4 App

  In de Fuelpak app zijn meerdere afstellingen beschikbaar. Je kiest de afstelling die bij jouw Harley ® past door simpelweg het type motor | type uitlaat en type luchtfilter te selecteren. Vervolgens kun je deze afstelling in de ECM (computer) van de motor laden. Dat inladen gebeurt door het aansluiten van de FP4 aan de diagnosestekker van uw motor. Via bluetooth kunnen de app en de FP4 met elkaar communiceren.

  Wanneer u uw motor voorziet van andere uitlaten en of luchtfilter is het noodzakelijk om de brandstof mappen aan te passen. Af fabriek zijn de Harley Davidson ® motoren schraal afgesteld vanwege de in nederland (EU) geldende emissie-eisen. Verandert u dus iets aan de set up van de motor m.b.t luchtfilter en of uitlaat, dan dient ook de brandstof map aangepast te worden. De Vance & Hines Fuelpak FP4 is een Fuel injection controller die hierbij kan helpen.

  Extra sensoren in Europese uitlaten & uitlaatsystemen 2021 & latere bouwjaren:

  In de uitlaatsystemen en uitlaatdempers voor europese Harley Davidson ® modellen vanaf 2021 bevinden zich achter in de uitlaatdemper twee extra O2 sensoren. In de FP4 is een optie om deze sensoren uit te schakelen. De sensoren kunnen dan verwijderd worden, waarna de uitlaatdempers die nu nog geschikt zijn om te monteren op modellen t/m 2020 ook gewoon op de 2021 /2022 & 2023 modellen passen.

  Hoe werkt het:

  • Download de FP4 App uit de appstore of playstore.
  • Plug de FP4 in (aan de diagnosestekker) en start het pairing proces tussen telefoon en de FP4 (bluetooth)
  • Zoek een afstelling die bij je motor past  en laadt deze in de computer van de motor.
  • Desgewenst kunt u met de auto tune functie de ingeladen afstelling nog verder fine tunen.

  In de App van de FP4 kun je diverse real time gegevens & data aflezen | auto tuning sessies uitvoeren en andere instellingen aanpassen, zoals bijvoorbeeld de gashendel response.

  Vance & Hines Fuelpak FP4

   

  De Vance & Hines Fuelpak FP4 is toepasbaar op:

  J1850 model:

  De FP4 J1850 is geschikt voor onderstaande modellen en heeft een 4 pins aansluitstekker

  • 2007-2013 Sportster modellen
  • 2007-2011 Dyna modellen
  • 2007-2012 Softail modellen
  • 2007-2013 Touring modellen zoals Roadking| electra | ultra | streetglide | roadglide etc.

  Let op: Niet toepasbaar op V-Rod Modellen | 07-’10 CVO Softail |’07-’11 CVO Dyna | ’07-’08 CVO Touring | 08-’13 CVO Touring.


  HDLAN model:

  De FP4 HDLAN is geschikt voor onderstaande 2011 tot 2020 modellen en heeft een 6 pins aansluitstekker.

  • 2011-2020 Softail (excl. 11-13 & 16-20 CVO)
  • 2012-2017 Dyna (excl. 12-13 CVO)
  • 2014-2020 Touring/CVO
  • 2016-2020 trike Freewheeler
  • 2014-2020 XL Sportster
  • 2015-2020 Street XG500/750/750A

  OBD2 Model:

  De FP4 met OBD2 stekker is geschikt voor:

  • 2021-2023 Softail modellen
  • 2021-2023 Touring modellen
  • 2021-2023 HD Trike modellen

  Let op: Pan America & de nieuwe Sportster S modellen kunnen op dit moment niet afgesteld worden met de FP4. In een later stadium zal voor deze modellen een oplossing komen.


  Levertijd :

  • ± 3 werkdagen

  Leveringsomvang:

  • 1x Fuelpak FP4 (zonder telefoon) De app kunt u gratis downloaden uit de app of playstore

  FAQ antwoorden FP4:

  Hoeveel motoren kan ik afstellen met de FP4?
  De Vance & Hines Fuelpak FP4 kan gebruikt worden om 1 motor af te stellen / te voorzien van een andere brandstofmap. Als je dat hebt gedaan, dan zijn de FP4 en de ECM van de motor gekoppeld aan elkaar. De FP4 kun je evt. wel nog aan een andere motor aansluiten, om de storingen & de live sensor data uit te lezen. Afstellen van een tweede motor met deze zelfde fuelpak is echter niet mogelijk
  Hoe vaak kan ik afstellingen inladen ?
  Als de Fuelpak en de ECM eenmaal aan elkaar gekoppeld zijn, kun je zoveel en zo vaak als je wilt afstellingen in deze motor laden. Afstellen van een tweede motor met deze zelfde fuelpak is echter niet mogelijk.
  Moet de FP4 constant aangesloten blijven ?
  De Fuelpak FP4 hoeft niet constant aangesloten te blijven aan de diagnosestekker van de motor. Dit moet alleen tijdens het inladen van de afstelling , bij de auto tune functie en natuurlijk voor het uitlezen van storingscodes en live sensor data.
  Waar zit mijn diagnosestekker ?
  De diagnose stekker is vaak terug te vinden onder het zadel of achter de zijkapjes links of rechts. Ook in de app is hier informatie over terug te vinden.
  Wat gebeurt er met de fabrieksafstelling van de motor ?
  De Standaard H-D ® afstelling wordt opgeslagen in de Fuelpak, en kan altijd terug geprogrammeerd worden in de computer van de motor. U kunt dus terug naar de standaard fabrieksafstelling.
  Hoe zijn de brandstofmappen gemaakt door vance & hines ?
  Beschikbare brandstof mappen in de FP4 app zijn door Vance & Hines gemaakt op de dynobank.
  Kan ik alleen vance & hines uitlaten & luchtfilters kiezen in de app ?
  Nee, je kunt ook kiezen uit luchtfilters en uitlaatsystemen/ dempers van andere fabrikanten.
  Hoe verloopt de communicatie tussen telefoon & app ?
  De Fuelpak FP4 en de telefoon communiceren met elkaar door middel van bluetooth
  Kan ik ondersteuning krijgen bij vragen of problemen ?
  In de App is een knop “customer support” aanwezig, waarmee je direct in contact kunt komen met Vance & Hines bij evt. problemen of vragen. De support loopt dus altijd via de specialisten van Vance & Hines zelf, en niet via de dealers. Dit is zo geregeld omdat Vance & Hines vanaf hun servers toegang hebben tot de app en de FP4. Het dealernetwerk heeft deze mogelijkheden niet. let op, de communicatie verloopt in het engels

  Media:

   

  Disclaimer:

  * De Harliepleats kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het gebruik van de Fuelpak en daaraan gekoppeld het inladen van de afstellingen en eventuele gevolgschade die hieruit kan ontstaan. Wij raden u aan dit door een professional uit te laten voeren. U bent ten allen tijde zelf verantwoordelijk voor het kiezen van de juiste afstelling door middel van het laden van afstellingen die passen bij uw motor en het gebruik van de auto tune functie. Als er voortijdig storingen aanwezig zijn in uw ECM, dan raden wij u aan eerst deze storingen te laten onderzoeken en te verhelpen alvorens de fuelpak te gebruiken. Afstellingen die gekozen kunnen worden in de fuelpak, zijn gecreëerd door Vance & hines. Wij hebben geen invloed op deze afstellingen. Voor een brandstofmap die exact bij uw motor past adviseren wij het gebruik van een vermogensbank. Bij eventuele storingen of problemen kunt u via de knop “customer support” contact opnemen met vance & hines.

  Dit artikel delen

  Extra informatie

  Merk

  Vance & Hines

  Kleur

  Type:

  J1850, HDLAN, OBD2

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Vance & Hines Fuelpak FP4” te beoordelen