Vance & Hines uitlaten en uitlaatdempers

Vance & Hines uitlaten en uitlaatdempers

Vance & Hines uitlaten en uitlaatdempers geschikt voor Harley Davidson ® motoren. Staat het door uw gewenste model er niet bij, neem dan even contact met ons op. Wij kunnen alle Vance & Hines uitlaatmodellen leveren.

Vance & Hines is het meest verkochte en gemonteerde uitlaten merk onder de Harley Davidson ® motorrijders. De populariteit is vooral te wijten aan het uitlaatgeluid, en de kwaliteit van de de uitlaten. De meeste uitlaten en uitlaatdempers zijn voorzien van full length wrap around heatshields die verkleuring van de uitlaat tegengaan. Een ander sterk punt is de enorme diversiteit in soorten en modellen uitlaten. Of je nu op een Sportster, Dyna, Softail, of een Touring rijdt, Vance & Hines heeft er een uitlaat voor, en vaak ook nog in het chroom en keramisch matzwart!

  • Weet u niet precies welk bouwjaar motor u heeft? Dit is vaak terug te vinden in de buurt van het framenummer. Controleer het bouwjaar van uw motor, voordat u besteld. Het bouwjaar dat op het kenteken staat is niet per se het werkelijke bouwjaar van uw motor. Het bouwjaar dat op het frame vermeld staat is leidend !