Uitlaat | Exhaust

Exhaust | uitlaat dempers & uitlaatsystemen voor Harley Davidson ®
Exhaust | uitlaat dempers en uitlaatsystemen speciaal ontwikkeld voor Harley Davidson ® motoren van o.a. Vance & Hines, Cobra, S&S, Rinehart racing etc.

Dde uitlaten zijn verkrijgbaar als complete systemen zoals de Vance & hines Longshots, bigshots &  Big radius, maar ook als slip on dempers zoals de Vance & Hines monster ovals voor de Touring modellen. De aangeboden uitlaatsystemen of uitlaatdempers in de webshop zijn alleen voorzien van een EC keurmerk als dat er expliciet bij wordt vermeld.

Uw uitlaat staat er niet bij ?

Als u een merk uitlaat zoekt, wat niet terug te vinden is in de webshop, betekent dit niet dat het niet geleverd kan worden door ons. Ook voor bijvoorbeeld de Supertrapp, Bassani &  Python uitlaten kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht.
EC goedgekeurde Harley Davidson ® uitlaten
Harliepleats is tevens dealer van de Kess tech uitlaatsystemen. Wij hebben de afgelopen jaren vele Harley Davidson ® motoren voorzien van een EC goedgekeurde uitlaat of uitlaatdempers van Kess Tech. Op onze website vindt u hier diverse publicaties over. Wilt u van het echte Harley ® geluid blijven genieten, maar toch ook voldoen aan de decibel eisen, dan hebben wij met Kess tech hiervoor de oplossing in huis! Alle uitlaten in de webshop waar niet expliciet vermeld staat dat ze een E-keurmerk hebben