Harley Uitlaat | Uitlaatsystemen

Op zoek naar een Harley uitlaat/exhaust voor je Harley Davidson® motor? Bij Harliepleats kun je terecht voor uitlaat/exhaust demper, uitlaatsystemen en uitlaatbochten speciaal ontwikkeld voor Harley Davidson® motoren. We verkopen uitlaten en uitlaatdempers van o.a. Vance & Hines, Cobra, S&S & Rinehart racing voor Harley Davidson® Street, Sportster, Dyna, Softail en Touring modellen.

Compleet Harley uitlaatsysteem

De uitlaten kunnen geleverd worden als een compleet uitlaatsysteem zoals de Vance & Hines Longshots, Big shots &  Big radius uitlaten, maar zijn evt. ook leverbaar als slip on dempers zoals de Vance & Hines monster Rounds , Twin slash en Eliminator 400 dempers. In geval van slip on dempers wordt er gebruik gemaakt van de standaard Harley Davidson® uitlaatbochten om de dempers aan te kunnen monteren. In beide gevallen komt het Harley Davidson® uitlaat geluid optimaal tot zijn recht.

Uitlaatsysteem - Vance en Hines

De aangeboden uitlaatsystemen of uitlaatdempers in de webshop zijn alleen voorzien van een EC keurmerk als dat er expliciet bij wordt vermeld. voor goedgekeurde Harley® uitlaten kiest u dus voor een demper of een systeem met een EC keurmerk.

Uw uitlaat staat er niet bij?

Bent u op zoek naar een Harley uitlaat maar kunt deze niet terugvinden in de webshop? Dit betekent niet dat uw Harley uitlaat niet geleverd kan worden door ons. Ook voor bijvoorbeeld de Supertrapp, Bassani & Python uitlaten kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht.

EC goedgekeurde Harley uitlaat

Harliepleats is tevens dealer van de EC goedgekeurde Kess tech uitlaatsystemen. Wij hebben de afgelopen jaren vele Harley Davidson® motoren voorzien van een EC goedgekeurde uitlaat of uitlaatdempers van Kess Tech. Op onze website vindt u hier diverse publicaties over. Wilt u van het echte Harley® geluid blijven genieten, maar toch ook voldoen aan de decibel eisen, dan hebben wij met Kess tech hiervoor de oplossing in huis!