Uitlaat | Exhaust

Exhaust, uitlaat demper, uitlaatsystemen en uitlaatbochten speciaal ontwikkeld voor Harley Davidson® motoren. Wij verkopen onder andere de uitlaten en uitlaatdempers van Vance & Hines | Cobra | S&S & Rinehart racing voor Harley Davidson® Street | Sportster | Dyna | Softail en Touring modellen.

Compleet uitlaatsysteem

De uitlaten kunnen geleverd worden als een compleet uitlaatsysteem zoals de Vance & Hines Longshots, Big shots &  Big radius uitlaten, maar zijn ook leverbaar als slip on dempers zoals de Vance & Hines monster Rounds , Twin slash en Eliminator 400 dempers. In geval van slip on dempers wordt er gebruik gemaakt van de standaard Harley Davidson® uitlaatbochten om de dempers aan te kunnen monteren. In beide gevallen komt het Harley Davidson® uitlaat geluid optimaal tot zijn recht

De aangeboden uitlaatsystemen of uitlaatdempers in de webshop zijn alleen voorzien van een EC keurmerk als dat er expliciet bij wordt vermeld. voor goedgekeurde Harley® uitlaten kiest u dus voor een demper of een systeem met een EC keurmerk

Uw uitlaat staat er niet bij?

Als u een merk uitlaat zoekt, wat niet terug te vinden is in de webshop, betekent dit niet dat het niet geleverd kan worden door ons. Ook voor bijvoorbeeld de Supertrapp, Bassani & Python uitlaten kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht.

EC goedgekeurde Harley Davidson

Harliepleats is tevens dealer van de EC goedgekeurde Kess tech uitlaatsystemen. Wij hebben de afgelopen jaren vele Harley Davidson® motoren voorzien van een EC goedgekeurde uitlaat of uitlaatdempers van Kess Tech. Op onze website vindt u hier diverse publicaties over. Wilt u van het echte Harley® geluid blijven genieten, maar toch ook voldoen aan de decibel eisen, dan hebben wij met Kess tech hiervoor de oplossing in huis!