Aanbieding!

S&S Super E carburateur

 657.39  591.50 incl. btw

S&S Super E carburateur voor verschillende type’s Harley Davidson ®

  • Afbeelding is ter referentie. Complete kit kan per type/ model/ bouwjaar verschillen.
  • Verkoopprijs wordt getoond na het invoeren van uw keuze m.b.t. type/model motor.

 

Wissen
Verzendkosten NL € 6,95 - Snelle levering - EU verzending - Veilig betalen
Dit artikel delen

Beschrijving

S&S Super E carburateur

S&S Super E carburateur is een zeer goed alternatief op het gebied van de carburatie ter vervanging van de originele Harley Davidson ® carburateurs. De Super “E” ook wel shorty genoemd is geschikt voor alle bigtwin en sportster modellen.

S&S levert voor alle Harley Davidson ® modellen die uitgerust zijn met een carburateur een complete lijn aan vervangings carburateurs. De carburateurs kun je als gehele set aanschaffen dus met spruitstuk, carburateur, luchtfiltercover, hi flow luchtfilter en alle benodigde slangen en montagemateriaal.

S&S Super E carburateur is leverbaar voor de volgende toepassingen:

  • 1966-1978 Shovelhead modellen met o ringen tussen spruitstuk en cylinderkop
  • 1979-1984 Shovelhead modellen met Brede rubbers tussen cylinderkop en spruitstuk (band type)
  • 1984-1992 Evolution Big twin modellen
  • 1993-1999 Evolution big twin modellen ( kopontluchting)
  • 1999-2005 Twin cam modellen
  • 2006 Twin cam modellen

De S&S carburateurs die het meest gebruikt worden zijn de:

1. S&S Super “E” Carburateur. 48 mm, kan gebruikt worden voor standaard motoren of voor motoren met een licht gewijzigde setup m.b.t. nokkenassen en uitlaten tot 1600 cc.

2. S&S Super “G” Carburateur. 52 mm , kan gebruikt worden voor motoren vanaf 1600 cc en voor motoren met een sterk gewijzjgde setup. Ook wel Racing application genoemd. deze carburateur wordt niet aangeboden in de webshop, maar is wel gewoon leverbaar via ons.

De carburateur is heel fijn af te stellen m.b.t. het stationaire toerental. Ook voor de Acceleratiepomp is er een afstelmogelijkheid op de carburateur aangebracht. Zo kun je het reageren van de motor op de gashandle ook heel mooi afregelen.

Een ander voordeel is dat de S&S set wordt afgeleverd met choke, uitwasbaar hi-flow K&N filter en met de wel bekende teardrop luchtfilterkap.

S&S Super E carburateur leveringsomvang:

  • Complete kit voor het door uw gekozen model. Kit bestaat o.a. uit carburateur, luchtfilter, Spruitstuk, pakkingen, benzineslang, choke, kop-ontluchtingsbouten etc. kortom helemaal compleet om te monteren.

Levertijd:

  • 3 tot 5 werkdagen
Dit artikel delen

Extra informatie

Type/ model motor:

66-78 Shovel o-ring type heads, 79-84 Shovel band type heads, 84-92 Evo. big twin, 93-99 Evo. bigtwin, 99-05 Twin cam, 2006 Twin cam

Merk

S&S

Kleur

Andere suggesties…