Remschijfsloten

Remschijfsloten:

Remschijfsloten voor motorfietsen van gerenommeerde merken te koop zoals o.a: Abus , Pro-tect en Oxford. Deze sloten zijn geschikt om te gebruiken in combinatie met de remschijf van uw motor.

Wij hebben diverse remschijfsloten in het assortiment die minimaal een ART 4 sterren keurmerk hebben. Naast de standaard sloten hebben wij ook sloten met een alarmfunctie. Deze geven bij het bewegen van de motor een alarmsignaal, waarmee u dus een extra veiligheidsoptie in handen heeft

Toont alle 11 resultaten

ART Keurmerk remschijfsloten:

De remschijfsloten zijn voorzien van een ART keurmerk. Dit is een certificaat dat wordt afgegeven door stichting ART (ANWB|RAI|TNO). Deze certificering is bestemd voor mechanische anti-diefstal producten voor motorfietsen Deze anti-diefstal producten krijgen dit keurmerk als ze de voorgeschreven beproeving van Stichting ART hebben doorstaan.

De toegewezen klasse wordt bepaald door de klasse, waarin de keuring plaatsvindt. De klasse van een slot wordt weergeven met een aantal sterren. Ook wel het sterrensysteem genoemd. Dit kunnen 1 t/m 5 ART sterren zijn. Hoe meer sterren hoe hoger de klasse en des te zwaarder de beproeving. Een slot met 1 ART ster heeft de lichtste en een slot met 5 ART sterren de zwaarste beproeving uit het ART keuringsvoorschrift doorstaan.

Verzekeringsmaatschappijen eisen doorgaans minimaal een ART 4 sterren certificering van het remschijfslot waarmee u de motor mee beveiligd.

Met welk slot moet u de motor beveiligen:

Per verzekeringsmaatschappij kunnen de eisen en voorwaarden voor motorfietsbeveiliging verschillen. Het is dus altijd raadzaam om uw verzekeringspolis te raadplegen. Over het algemeen is een ART 4 sterren remschijfslot voldoende om de motor mee te beveiligen, wanneer u hem onderweg tijdens een stop eventjes ergens neerzet. Voor het beveiligen van de motor in uw garage of thuislocatie wordt er vaak geëist dat de motor met een ART 4 of 5 sterren kettingslot verbonden wordt aan een nagelvast object zoals een vloer of muuranker. Wij hebben naast de remschijfsloten dan ook kettingsloten met hangsloten of  kettingsloten gecombineerd met een remschijfslot in het assortiment.