Kettingsloten

  Bestel bij Harliepleats een sterk en gecertificeerd kettingslot voor de motor. Een dagje op de motor toeren met vrienden eindigt vaak met een uitrust moment op het terras. Terwijl je van het mooie weer en verfrissend drankje geniet, wil je geen zorgen maken of de motor er nog wel staat. Met een gehard stalen kettingslot voor de motor, gekeurd door officiële instanties als de ANWB, RAI en TNO (ART), is er geen reden tot zorgen over de veiligheid van je Harley motor.

  Toont alle 7 resultaten

  Uw Harley veiligstellen met een kettingslot voor de motor

  Wanneer u tijdens de motorrit even een terrasje pakt , wilt u uw geliefde Harley niet zomaar onbeheerd achterlaten. Dat is meer dan begrijpelijk, want u wilt er wel van blijven genieten. Stelt u uzelf dan gerust en maak gebruik van een stevig kettingslot voor de motor. Dan weet u zeker dat u met uw motor weer naar huis kunt.

  kettingslot motor

  Uitvoerig getest en gecertificeerd

  Met de kettingsloten voor de motor van Harliepleats bent u ervan verzekerd dat uw motor goed is beveiligd. Immers, onze kettingsloten met een lengte vanaf 1 meter, maar ook onze schijfremsloten  zijn uitvoerig getest door de ANWB, RAI en TNO (ART). Dit heeft ze een bekroning van minimaal 4 ART-sterren opgeleverd. Onze Kettingslot Oxford Monster heeft zelfs de zwaarste beproeving in de test doorstaan en daarmee zelfs 5 ART-sterren verdiend.

  Wat er zo sterk is aan de motor kettingsloten?

  De schakels waaruit de kettingsloten voor de motor bestaan, zijn gemaakt van minimaal 12 mm dik, gehard staal. Het hangslot waarmee u de ketting afsluit en uw motor beveiligd, is uit hetzelfde staal samengesteld. In ons assortiment met kettingsloten voor motoren vindt u per product meer eigenschappen die wijzen op de kwaliteit en op de certificatie van de kettingsloten.

  Uw motor is veilig met een kettingslot van Harliepleats

  Wilt u ongestoord een terrasje pakken of onbezorgd uw motor in de garage stallen zonder u af te vragen of uw motor er na een bepaalde tijd nog staat? Onze kettingsloten voor de motor hebben niet voor niets het door uw verzekeringsmaatschappij vereiste ART-certificaat behaald. Ze zijn zo goed als mogelijk bestand tegen diefstal en houden uw Harley op de plaats. Naast uw motor ook uzelf beveiligen? Kijk dan in ons assortiment waar u de veiligste en meest comfortabele helmen koopt. Meer weten over de ART-sterren en de kwaliteit van onze motor kettingsloten, neem dan contact met ons op. Laat ons u helpen uw motor zo goed mogelijk te beveiligen.