Sloten (schijfrem & ketting)

Schijfrem en kettingsloten voor motorfietsen van gerenommeerde merken te koop van o.a. Abus , Protect, Paddock, Oxford en AXA. Geschikt voor het beveiligen / op slot zetten van motorfietsen.

Kettingslot motor

Gaat u er graag met uw vrienden even op uit met de motor, om even te genieten van een vrije middag? Wat is er nou mooier dan op uw Harley Davidson de wind te voelen, terwijl u de auto’s op de snelweg voorbij rijdt. Parkeert u vervolgens uw motor om even een terrasje te pakken, laat die dan extra veilig achter met onze kettingslot voor de motor.

Uw Harley veiligstellen met onze kettingslot voor de motor

Wanneer u tijdens de motorrit even een terrasje pakt , wilt u uw geliefde Harley niet zomaar onbeheerd achterlaten. Dat is meer dan begrijpelijk, want u wilt er wel van blijven genieten. Stelt u uzelf dan gerust en maak gebruik van een stevig kettingslot voor de motor. Dan weet u zeker dat u met uw motor weer naar huis kunt.

Uitvoerig getest en gecertificeerd met ART 4 sterren of hoger

Met de kettingsloten voor de motor van Harliepleats bent u ervan verzekerd dat uw motor goed is beveiligd. Immers, onze kettingsloten met een lengte vanaf 1 meter, maar ook onze schijfremsloten  zijn uitvoerig getest door de ANWB, RAI en TNO (ART). Dit heeft ze een bekroning van minimaal 4 ART-sterren opgeleverd. Onze Kettingslot Oxford Monster heeft zelfs de zwaarste beproeving in de test doorstaan en daarmee zelfs 5 ART-sterren verdiend. Al onze motorfietssloten en vloer of muurankers zijn minimaal voorzien van ART 4 Sterren. Uitvoerig getest door ANWB, RAI en TNO en geaccepteerd door de verzekeringsmaatschappijen als deugdelijk en veilig. Voor de beveiliging van Harley Davidson motoren is een slot dat in de klasse ART 4 sterren valt vereist.

Wat er zo sterk is aan de motor kettingsloten?

De schakels waaruit de kettingsloten voor de motor bestaan, zijn gemaakt van minimaal 12 mm dik, gehard staal. Het hangslot waarmee u de ketting afsluit en uw motor beveiligd, is uit hetzelfde staal samengesteld. In ons assortiment met kettingsloten voor motoren vindt u per product meer eigenschappen die wijzen op de kwaliteit en op de certificatie van de kettingsloten.

De toegewezen klasse wordt bepaald door de klasse, waarin de keuring plaatsvindt. De klasse van een slot wordt weergeven met een aantal sterren. Ook wel het sterrensysteem genoemd. Dit kunnen 1 t/m 5 ART sterren zijn. Hoe meer sterren hoe hoger de klasse en des te zwaarder de beproeving. Een slot met 1 ART ster heeft de lichtste en een slot met 5 ART sterren de zwaarste beproeving uit het ART keuringsvoorschrift doorstaan.

Uw motor is veilig met een kettingslot van Harliepleats

Wilt u ongestoord een terrasje pakken of onbezorgd uw motor in de garage stallen zonder u af te vragen of uw motor er na een bepaalde tijd nog staat? Onze kettingsloten voor de motor hebben niet voor niets het door uw verzekeringsmaatschappij vereiste ART-certificaat behaald. Ze zijn zo goed als mogelijk bestand tegen diefstal en houden uw Harley op de plaats. Naast uw motor ook uzelf beveiligen? Kijk dan in ons assortiment waar u de veiligste en meest comfortabele helmen koopt. Meer weten over de ART-sterren en de kwaliteit van onze motor kettingsloten, neem dan contact met ons op. Laat ons u helpen uw motor zo goed mogelijk te beveiligen.