Sloten (schijfrem & ketting)

Schijfrem en kettingsloten van Abus|AXA|OXFORD

Schijfrem en kettingsloten voor motorfietsen van gerenommeerde merken te koop van o.a. Abus , Protect, Paddock, Oxford en AXA. Geschikt voor het beveiligen / op slot zetten van motorfietsen.

Al onze motorfietssloten en vloer of muurankers zijn minimaal voorzien van ART 4 Sterren. Uitvoerig getest door ANWB, RAI en TNO en geaccepteerd door de verzekeringsmaatschappijen als deugdelijk en veilig. Voor de beveiliging van Harley Davidson motoren is een slot dat in de klasse ART 4 sterren valt vereist.
ART Keurmerk Schijfrem en kettingsloten:
Het ART keurmerk is een certificaat dat wordt afgegeven door stichting ART (ANWB|RAI|TNO). Deze certificering is bestemd voor mechanische anti-diefstal producten voor motorfietsen Deze anti-diefstal producten krijgen dit keurmerk als ze de voorgeschreven beproeving van Stichting ART hebben doorstaan.

De toegewezen klasse wordt bepaald door de klasse, waarin de keuring plaatsvindt. De klasse van een slot wordt weergeven met een aantal sterren. Ook wel het sterrensysteem genoemd. Dit kunnen 1 t/m 5 ART sterren zijn. Hoe meer sterren hoe hoger de klasse en des te zwaarder de beproeving. Een slot met 1 ART ster heeft de lichtste en een slot met 5 ART sterren de zwaarste beproeving uit het ART keuringsvoorschrift doorstaan.