Roof motorhelmen

De vrijheid ervaren en op uw Harley Davidson ® over de Nederlands wegen rijden. Of gaat u liever over de grens de bergen in om de haarspeldbochten trotseren? Doe dat dan in alle veiligheid en met de juiste uitrusting. De Roof motorhelm is een belangrijk onderdeel van deze uitrusting. De Roof Boxer V8, Roof BoXXer R09 en de Roof Desmo motorhelmen zijn allen voorzien van een ECE Keurmerk voor zowel de jet als integraal functie. Zodoende bent u ervan verzekerd dat uw hoofd op een veilige wijze beschermd wordt.

Veiligheid voorop met onze Roof motorhelmen

Kijkt u iedere week uit naar de vrije zaterdag waarop u uw motor pakt en de lange werkweek even achter u kunt laten? Zorg dan dat u goed voorbereid op uw motorfiets stapt, zodat u na een mooie tocht weer veilig thuiskomt. De Roof motorhelm is niet alleen populair onder Harley Davidson ® rijders, maar is als een van de meest functionele en meest verkochte helmen op de markt enorm populair bij alle motorrijders.

Stijlvol op uw motor stappen?

De stoere vormgeving van de Roof motorhelm met de matzwarte look is erg stijlvol. Bekijk bijvoorbeeld eens de Roof Boxer v8 die geheel in het zwart is uitgevoerd. Zoekt u een motorhelm die past bij uw stijl als motorrijder, dan zal een motorhelm van ons topmerk Roof daar zeker aan voldoen. En natuurlijk is een stoere look niet het enige wat deze helmen te bieden hebben.

ROOF motorhelmen kopen

De stijl van de Roof helm is goed, het comfort nog beter.

De Roof motorhelmen die wij aanbieden zijn in hoge mate comfortabel. Ze zijn voorzien van een goed ventilatiesysteem, waardoor op warme dagen u kunt genieten van extra koeling. De Roof motorhelm heeft een helder en krasvast vizier, dat onafhankelijk van het kinstuk te bedienen is. Tevens hebben we diverse Roof boxer V8 vizieren in diverse kleuren op voorraad. Waar de Roof helmen echt bekend om staan is natuurlijk het geheel overklapbare kinstuk. Op warme dagen kunt u het kinstuk geheel openen, en op koudere dagen of bij regen kunt u het sluiten. Dit kinstuk is op alle Roof Boxer v8 en de nieuwe Roof Boxxer helmen aanwezig.

Roof motorhelm kopen bij Harliepleats

Wilt u veilig de weg op en zoekt u een geschikte motorhelm die bij u past? Bekijk de Roof motorhelmen in ons assortiment en zoek de juiste helm die aansluit bij uw voorkeuren. Wilt u niet alleen uzelf, maar ook uw Harley veiligstellen? Bestel bij ons dan ook een extra stevig kettingslot. Dan weet u zeker dat u uw motor eventjes alleen kunt laten, terwijl u een kop koffie drinkt op een terras. Heeft u vragen over onze Roof motorhelmen, schroom dan niet om contact op te nemen. We helpen u graag veilig en comfortabel de weg op. Ook even een kijkje nemen tussen onze andere motorhelmen? Klik dan op onderstaande knop.