Retouren

Retourbeleid & voorwaarden voor retournering:

Bij de aankoop van producten uit de webwinkel van Harliepleats.nl heeft de consument de mogelijkheid de goederen te retourneren binnen een termijn van 14 dagen door gebruik te maken van het herroepingsrecht. Omruilen van producten is ook mogelijk gedurende deze periode. De termijn van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.

Omdat retourzendingen extra kosten en administratieve werkzaamheden met zich meebrengen willen we deze zendingen graag tot een minimum beperken. Bij vragen of twijfel over uw aankoop kunt u eerst contact met ons opnemen , zodat wij deze twijfels eventueel met een goed en passend advies weg kunnen nemen.

U kunt het product retourneren mits u aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • U doet beroep op het herroepingsrecht binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen. Is deze termijn verstreken dan is retourneren niet meer mogelijk.
  • Het product is ongebruikt en niet verwerkt , gemonteerd of gedragen geweest.
  • Het product is geheel onbeschadigd, en vertoont geen gebruik en/of montagesporen. Als bij controle blijkt dat dit wel het geval is, dan kan uw retourzending geweigerd worden. Geweigerde retourzendingen worden niet kosteloos door ons aan u geretourneerd.
  • Het product zit in de originele verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk. Hier mag niet op geschreven worden, en ook geen verzendlabels op geplakt worden!
  • Eventuele kosten voor retourzendingen zijn voor rekening van de consument.
  • Op speciaal verzoek voor de klant bestelde artikelen via e-mail , waar vooraf een offerte en/of opdrachtbevestiging voor is opgemaakt kunnen niet retour gezonden worden.
  • De retourzending moet digitaal aangemeld zijn ( zie hieronder)

Na controle van de retour gestuurde artikelen of aan bovenstaande voorwaarden is voldaan, zal bij goedkeuring het volledige aankoopbedrag incl. verzendkosten binnen 14 dagen aan u terugbetaald worden. Stuurt u slechts een deel van de bestelling retour, dan worden de verzendkosten niet terugbetaald. Bij afkeuring van de retourzending wordt de zending weer geretourneerd aan u.

Digitaal aanmelden Retourzending:

Voordat u een product of bestelling retourneert, stelt Harliepleats.nl het op prijs dat u de retourzending digitaal aanmeldt via onderstaand formulier. Onaangekondigde & niet digitaal aangemelde retourzendingen, worden helaas niet geaccepteerd. Tevens moet aan de bovenstaande voorwaarden zijn voldaan. Bij een fout van onze zijde m.b.t. uw bestelling zullen wij u kosteloos een retour etiket sturen, of zorgen wij eventueel voor een andere passende oplossing.

Gebruik het onderstaande formulier om uw retourzending digitaal aan te melden. Graag alle velden invullen. Als u dat heeft gedaan, dan kunt u het pakket opsturen. U hoeft niet te wachten op een reactie van onze zijde, door de digitale aanmelding weten wij dat het pakket retour komt.

Herroepingsformulier

Tevens heeft u na uw bestelling heeft u via e-mail een bestelbevestiging gekregen. Bij deze e-mail zit ook een herroepingsformulier. Vul dit formulier in, en voeg dit toe aan uw retourzending. Stuur uw zending vervolgens voldoende gefrankeerd naar onderstaand adres.

Retouradres:
Harliepleats
bolswarderweg 4a
8759 LA Exmorra

Vul onderstaand formulier in om uw zending digitaal aan te melden als retourzending.

Retouren

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.