Retouren

Retourbeleid & voorwaarden voor retournering:

Bij de aankoop van producten uit de webwinkel van Harliepleats.nl heeft de consument de mogelijkheid de goederen te retourneren binnen een termijn van 14 dagen door gebruik te maken van het herroepingsrecht.Omruilen van producten is ook mogelijk gedurende deze periode. De termijn van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.

Omdat wij de retourzendingen graag tot een minimum willen beperken vragen wij u om bij twijfel over uw aankoop eerst contact met ons op te nemen, zodat wij deze twijfels eventueel met een goed en passend advies weg kunnen nemen. Omdat een retourzending extra kosten en administratieve werkzaamheden met zich meebrengt vragen wij u dus om uw aankoopbeslissing goed te overwegen.

U kunt het product retourneren mits deze aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • U doet beroep op het herroepingsrecht binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen. Is deze termijn verstreken dan is retourneren niet meer mogelijk.
  • Het product is ongebruikt en niet verwerkt , gemonteerd of gedragen geweest.
  • Het product is geheel onbeschadigd
  • Het product zit in de originele verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk. Hier mag niet op geschreven worden !
  • Eventuele kosten voor retourzendingen zijn voor rekening van de consument.
  • De retourzending moet digitaal aangemeld zijn ( zie hieronder)

Het volledige aankoopbedrag incl. verzendkosten wordt dan binnen 14 dagen aan u terugbetaald. Stuurt u slechts een deel van de bestelling retour, dan worden de verzendkosten niet terugbetaald.

Digitaal aanmelden Retourzending:

Voordat u een product of bestelling retourneert, stelt Harliepleats.nl het op prijs dat u contact met ons opneemt. Onaangekondigde retourzendingen zonder overleg vooraf, worden helaas niet geaccepteerd. Bij een fout van onze zijde m.b.t. uw bestelling zullen wij u kosteloos een retour etiket sturen.

Gebruik het onderstaande formulier om uw retourzending digitaal aan te melden. Graag alle velden invullen. Als u dat heeft gedaan, dan kunt u het pakket opsturen. U hoeft niet te wachten op een reactie van onze zijde, door de digitale aanmelding weten wij dat het pakket retour komt.

Herroepingsformulier

Tevens heeft u na uw bestelling heeft u via e-mail een bestelbevestiging gekregen. Bij deze e-mail zit ook een herroepingsformulier. Vul dit formulier in, en voeg dit toe aan uw retourzending. Stuur uw zending vervolgens naar onderstaand adres.

Retouradres:
Harliepleats
bolswarderweg 4a
8759 LA Exmorra

Vul onderstaand formulier in om uw zending digitaal aan te melden als retourzending.