SJP aluminium polijstset

   27.95 incl. btw

  SJP aluminium polijstset

  Machinaal polijsten van aluminium onderdelen in diverse etappes, om uiteindelijk tot een hoogglans resultaat te komen.

  Verzendkosten NL € 6,95 - Snelle levering - EU verzending - Veilig betalen
  Dit artikel delen

  Beschrijving

  SJP aluminium polijstset

  SJP aluminium polijstset bestaat uit 6 delen, en kan gebruikt worden voor het in etappes machinaal polijsten van aluminium onderdelen zoals voorvorken, velgen en blokdelen. Bij deze set worden twee polijstschijven met een diameter van 100 mm geleverd. Samen met de eveneens meegeleverde adapter kun je de schijven gebruiken in een hand boormachine.

  Ook worden er twee polijstpasta’s bijgeleverd. Deze pasta ’s in broodjesvorm zijn hard, maar als je deze tegen de draaiende polijstschijf in de boormachine aanhoudt zal de pasta gaan smelten en aan de polijstschijf gaan hechten. De draaiende polijstschijf kun je vervolgens langs het aluminium oppervlak heen en weer bewegen.

  SJP aluminium polijstset gebruiksaanwijzing:

  Als eerste doe je de katoenen polijstschijf met opschrift step 1 in de boormachine met de bijgeleverde adapter. Deze schijf met de bruine pasta is geschikt voor het grove voorbewerken van het aluminium, en is dus geschikt voor het verwijderen van beschadigingen en krassen in het materiaal. Daarnaast geeft het ook direct al enige glans.

  Als de voorbewerking  met de katoenen schijf en de bruine pasta is voltooid, dan is het aan te raden om het oppervlak eerst te reinigen met bijv. Parts cleaner voordat je verder gaat met de volgende stap. De volgende stap wordt uitgevoerd met de groene pasta in combinatie met de flanellen schijf met opschrift step 2. De flanellen schijf is zachter en is in combinatie met de groene pasta geschikt voor het hoogglans polijsten van het aluminium.

  Na het polijsten kun je evt. achtergebleven poetspasta uitpoetsen met een microvezeldoek. Wil je het opgepoetste maar onbehandelde aluminium ook nog beschermen, dan poets je het geheel nog 1 x na met de SJP protective metal polish.

  Deze SJP Polijstset bevat:

  • 1x SJP polijstschijf katoen 100 mm
  • 1x SJP polijstschijf flanel 100 mm
  • 1x Voorpolijst pasta bruin ca 250 gr
  • 1x Polijstpasta groen ca 250 gr
  • 1x Adapter boormachine
  • 1x Uitgebreide handleiding met Tips en Tricks (NL/ENG)

  Levertijd:

  • uit voorraad leverbaar

  Extra opmerkingen:

  • Sommige aluminium delen zoals bijv. voorvorken zijn voorzien van een laklaag. Deze laklaag dient eerst verwijderd te worden alvorens het aluminium gepolijst kan worden. Deze laklaag kan verwijderd worden door de voorvorkpoten te schuren of d.m.v afbijt te gebruiken.
  Dit artikel delen

  Extra informatie

  Gewicht225 g
  Merk

  SJP

  Kleur

  Andere suggesties…