Longride leren zijtas voor dyna modellen

   133.10 incl. btw

  Leren zijtas voor Dyna modellen

  • montage achterbrug linkerzijde motor.
  • eventuele passagiers voetsteun moet verwijderd worden.

  Verzendkosten NL € 6,95 - Snelle levering - EU verzending - Veilig betalen
  Dit artikel delen

  Beschrijving

  Longride leren zijtas voor dyna modellen

  Longride leren zijtas die geschikt is voor  montage op Harley Davidson ® Dyna ® modellen van  bouwjaar 1991 t/m 2017 zoals de Street bob ® ,Fat bob ® ,Super glide ®, Super glide custom ® etc. Deze zijtas is echter niet toepasbaar op FLD Dyna switchback ® modellen.

  De tas wordt gemonteerd aan de linkerzijde van de motor. Een bijbehorende montage bracket wordt bijgeleverd. Bij Dyna modellen die voorzien zijn van passagiers voetsteunen aan de linkerzijde van de motor dient men er wel rekening mee te houden dat deze verwijderd moet worden bij montage van deze tas. Hiervoor zijn twee opties :

  Optie 1: De zwarte passagierssteun in korten met een zaag. Het ophangpunt waarmee de belt guard vast zit aan de steun blijft zitten, en de montageplaat kan hier ook aan vastgezet worden.

  Optie 2: Onderstaande bracket extra bestellen. Passagier voetsteun & bracket verwijderen en vervangen door deze kleine bracket waarmee de belt guard en de tas met achterplaat aan gemonteerd kan worden.

  Extra opmerkingen:

  • Voor het vastzetten van de tas aan de bijgeleverde montageplaat, dienen twee gaatjes in de (harde) achterzijde van de tas geboord te worden.

  Leveringsomvang:

  • Per stuk. Leren zijtas met montagebracket/achterplaat

  Levertijd:

  • Uit voorraad leverbaar

   

  Dit artikel delen

  Extra informatie

  Merk

  longride

  Kleur

  Andere suggesties…