Longride leren zijtas voor dyna modellen

 133.10 incl. btw

Leren zijtas voor Dyna modellen

  • montage achterbrug linkerzijde motor.
  • eventuele passagiers voetsteun moet verwijderd worden.

Verzendkosten NL € 6,95 - Snelle levering - EU verzending - Veilig betalen
Dit artikel delen

Beschrijving

Longride leren zijtas voor dyna modellen

Longride leren zijtas die geschikt is voor montage op Harley Davidson ® Dyna ® modellen van bouwjaar 1991 t/m 2017 zoals de Street bob ® ,Fat bob ® ,Super glide ®, Super glide custom ® etc. Deze zijtas is echter niet toepasbaar op FLD Dyna switchback ® modellen.

De tas wordt gemonteerd aan de linkerzijde van de motor. Een bijbehorende montage bracket wordt bijgeleverd. Bij Dyna modellen die voorzien zijn van passagiers voetsteunen aan de linkerzijde van de motor dient men er wel rekening mee te houden dat deze verwijderd moet worden bij montage van deze tas. Hiervoor zijn twee opties :

Optie 1: De zwarte passagierssteun in korten met een zaag. Het ophangpunt waarmee de belt guard vast zit aan de steun blijft zitten, en de montageplaat kan hier ook aan vastgezet worden.

Optie 2: Onderstaande bracket extra bestellen. Passagier voetsteun & bracket verwijderen en vervangen door deze kleine bracket waarmee de belt guard en de tas met achterplaat aan gemonteerd kan worden.

Extra opmerkingen:

  • Voor het vastzetten van de tas aan de bijgeleverde montageplaat, dienen twee gaatjes in de (harde) achterzijde van de tas geboord te worden.

Leveringsomvang:

  • Per stuk. Leren zijtas met montagebracket/achterplaat

Levertijd:

  • Uit voorraad leverbaar

 

Dit artikel delen

Extra informatie

Merk

longride

Kleur

Andere suggesties…