Motorhelmen & Vizieren

Pilotenhelmen, jethelmen en systeemhelmen koop je bij Harliepleats. Of u nu op zoek bent naar Roof helmen, Roeg jethelmen, Caberg jethelmen, Premier vintage helmen of Scorpion helmen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben deze en natuurlijk nog vele andere merken motorhelmen op voorraad.

Motorhelm kopen bij Harliepleats

Ons assortiment aan motorhelmen is vooral toegespitst op de chopper,tour, cafe racer en Harley Davidson ® motorrijders. De helmen zijn niet alleen on-line via internet te bestellen, maar u bent ook van harte welkom om te komen passen in onze helmstudio, waar wij u graag dit uitgebreide assortiment willen tonen.

Veilige en stoere motorhelmen

Wanneer u gaat motorrijden, dan is naast het plezier dat u daarvan heeft ook belangrijk dat u veilig op weg gaat. Al onze motorhelmen zijn voorzien van een E-keurmerk, en dat betekent dat ze goedgekeurd zijn voor gebruik. Naast de veiligheid is het natuurlijk ook belangrijk dat een motorhelm er leuk uitziet, zodat hij bij uw outfit of motor past.

Ons assortiment motorhelmen & vizieren

Het aanschaffen van een helm is heel persoonlijk. Zo kiest de ene klant voor een old skool jethelm in flakes kleurstelling, terwijl een andere klant gaat voor functionaliteit. Als je op een Bobber rijdt, dan kun je uitstekend uit de voeten met onze Roeg helmen. Deze helmen zijn verkrijgbaar in diverse kleurstellingen, en hebben een kleine helmschaal. De Roeg helmen sluiten dus uitstekend aan bij de old skool look.

Heb je een streetfighter, of naked bike, dan kom je al gauw terecht bij onze Scorpion helmen. De scorpion combat serie en de  scorpion covert-X helmen zijn heel stijlvol. Uniek in design, en ook nog zeer functioneel door het verwijderbare kinstuk.

Wil je stijl en functionaliteit gecombineerd in 1 helm, dan kom je uit bij onze ROOF helmen, zoals de ROOF Boxer, de nieuwe ROOF Boxxer R09 of onze ROOF desmo helmen. Deze helmen zijn voorzien van ventilatie op de helmschaal en hebben een overklapbaar kinstuk. De ROOF helmen zijn door de jaren heen een echte verkooptopper gebleken, en zijn zeer populair onder de Harley Davidson ® motorrijders.