Aanbieding!

Vance & Hines Fuelpak FP3

 463.81  415.00 incl. btw

Vance & Hines FP3 Fuelpak injection controller

Kies uw juiste Fuelpak FP3 type aan de hand van de info in de tekst. Klik op de afbeelding voor een scherpere weergave

Wissen
Verzendkosten NL € 6,95 - Snelle levering - EU verzending - Veilig betalen
Dit artikel delen

Beschrijving

Vance & Hines Fuelpak FP3

Vance & Hines Fuelpak FP3 is in combinatie met de FP3 app voor Iphone & android telefoontoestellen een fuel management device voor Harley Davidson ® injectiemotoren. In de Fuelpak FP3 app zijn meer dan 3000 afstellingen beschikbaar. Je kiest de afstelling die bij jouw motor past door simpelweg het type motor, type uitlaat en type luchtfilter te selecteren. Vervolgens kun je deze afstelling in de ECM (computer) van de motor laden.

Wanneer u uw motor voorziet van andere uitlaten en of luchtfilter is het noodzakelijk om de brandstof mappen aan te passen. Af fabriek zijn de Harley Davidson ® motoren schraal afgesteld vanwege de in nederland geldende emissie-eisen. Verandert u dus iets aan de set up van de motor m.b.t luchtfilter en of uitlaat, dan dient ook de brandstof map aangepast te worden .De Vance & Hines Fuelpak FP3 is een Fuel injection controller, die hierbij kan helpen.

Hoe werkt het:

 • Download de FP3 App uit de appstore/playstore.
 • Plug de FP3 in (aan de diagnosestekker) en start het pairing proces tussen telefoon en de FP3 (bluetooth)
 • Zoek een afstelling die bij je motor past (meer dan 3000 afstellingen beschikbaar) en laadt deze in de computer van de motor.
 • Desgewenst kunt u met de auto tune functie de ingeladen afstelling nog verder fine tunen.

In de App van de FP3 kun je diverse real time gegevens/data aflezen, auto tuning sessies uitvoeren en andere instellingen aanpassen, zoals de gashendel response.

De Vance & Hines Fuelpak FP3 is verkrijgbaar in twee varianten:

 • J1850 : voor 2007-2010 Softail, 07-11 Dyna, 07-13 Touring,07-13 Sportster en 08-12 XR 1200
 • HD Lan: voor 2011-2019 Softail, 2012-2017 Dyna, 2017 FXDL, 2014-2019 Touring, 2014-2019 Sportster ,2014-2019 Street XG 500/750/750A

Extra opmerkingen:

 • J1850 Fuelpak FP3 heeft een 4 pins stekker
 • HD LAN fuelpak FP3 heeft een 6 pins stekker
 • Onder de Sportster, Dyna, Softail & Touring modellen vallen alle modellen uit deze serie.

Levertijd :

 • Beide modellen direct uit voorraad leverbaar.

Leveringsomvang:

 • Fuelpak FP3 ( zonder telefoon)

FAQ antwoorden:

 • De Vance & Hines Fuelpak FP3 kan gebruikt worden om 1 motor af te stellen / te voorzien van een andere brandstofmap. Als je dat hebt gedaan, dan zijn de FP3 en de ECM van de motor gekoppeld aan elkaar. De FP3 kun je evt. wel nog aan een andere motor aansluiten, om de storingen & de live sensor data uit te lezen. Afstellen van een tweede motor met deze zelfde fuelpak is echter niet mogelijk.
 • Als de Fuelpak en de ECM eenmaal aan elkaar gekoppeld zijn, kun je zoveel en zo vaak als je wilt afstellingen in deze motor laden.
 • De Fuelpak FP3 hoeft niet constant aangesloten te blijven aan de motor. Dit moet alleen tijdens het inladen van de afstelling , bij de auto tune functie en natuurlijk voor het uitlezen van storingscodes en live sensor data.
 • De diagnose stekker is vaak terug te vinden onder het zadel of achter de zijkapjes links of rechts
 • Standaard H-D ® afstellingen worden opgeslagen in de Fuelpak, en kunnen terug gezet worden in de computer van de motor.
 • Beschikbare brandstof mappen in de FP3 app zijn door Vance & Hines gemaakt op de dynobank

Media:

Productvideo Vance & Hines Iphone setup

Productvideo Vance & Hines Android setup

Productvideo Vance & Hines over de FP3 Auto tune functie.

Wil je meer informatie over de FuelPak FP3, bezoek dan de Vance & Hines website door op onderstaande foto te klikken.

Vance & Hines Fuelpak FP3

* De Harliepleats kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het gebruik van de Fuelpak en daaraan gekoppeld het laden van de afstellingen en eventuele gevolgschade die hieruit kan ontstaan. Wij raden u aan dit door een professional uit te laten voeren. U bent ten allen tijde zelf verantwoordelijk voor het kiezen van de juiste afstelling door middel van het laden van afstellingen die passen bij uw motor en het gebruik van de auto tune functie. Als er voortijdig storingen aanwezig zijn in uw ECM, dan raden wij u aan eerst deze storingen te laten onderzoeken en te verhelpen alvorens de fuelpak te gebruiken. Afstellingen die gekozen kunnen worden in de fuelpak, zijn gecreëerd door Vance & hines. Wij hebben geen invloed op deze afstellingen. Voor een brandstofmap die exact bij uw motor past adviseren wij het gebruik van een vermogensbank.

Dit artikel delen

Extra informatie

Type:

J1850, HD LAN

Merk

Vance & Hines

Kleur

Manufacturer part number

00691852868056

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vance & Hines Fuelpak FP3” te beoordelen