Freedom performance uitlaten

Freedom performance uitlaten

Freedom performance uitlaten zijn verkrijgbaar voor vele typen Harley Davidson ® motoren. De uitlaten worden gemaakt in Gardena California (USA).Er zijn zowel slip ons (dempers) als complete uitlaatsystemen te koop.

De uitlaten zijn verkrijgbaar in het chrome of keramisch zwart. Freedom levert voor zijn uitlaten vele typen end caps, waardoor je de uitlaat een persoonlijke touch kunt geven. De uitlaatbochten veranderen inwendig in meerdere stappen van diameter (van klein naar groot), dit komt ten gunste aan het vermogen en koppel van je Harley Davidson ®. Standaard zijn de dempers voorzien van interne dempers (baffles), die bij de meeste systemen ook weer in 2 stappen in diameter vergroten.

Heb je een freedom performance uitlaat gemonteerd, en vindt je het aantal decibels dat de uitlaat produceert teveel, dan is er bijna voor elk type uitlaat wel een Quiet baffle ( stille demper) verkrijgbaar.

We hebben de uitlaten opgedeeld in de volgende categorieen:

  1. Freedom uitlaten Sportster/Street
  2. Freedom uitlaten Dyna
  3. Freedom uitlaten Softail
  4. Freedom uitlaten touring.

Enkele van de populaire Freedom performance uitlaten zijn de : Sharp curve radius, Independence long & Independence Shorty, American outlaw high en deSignature en racing slip ons.

Mocht jouw gewenste uitlaat er niet bij staan, neem dan even contact met ons op. Grote kans dat hij wel geleverd kan worden. De levertijd van de uitlaten is 3 tot 5 werkdagen , mits op voorraad.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.