Exhaust / uitlaat

Exhaust / uitlaat Harley Davidson ®

Uitlaten en uitlaatdempers speciaal ontwikkeld voor Harley Davidson ® motoren van o.a. de merken Vance & Hines, Cobra, Freedom performance, Rinehart racing etc.

verkrijgbaar als complete systemen zoals de Vance & hines Longshots, bigshots, Big radius, maar ook als slip on dempers zoals de Vance & Hines monster ovals voor de Touring modellen.

Als u een merk uitlaat zoekt, wat niet terug te vinden is in de webshop, betekent dit niet dat het niet geleverd kan worden door ons. Ook voor bijvoorbeeld de Supertrapp, Magnaflow en BSL uitlaten kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht.

EC goedgekeurde Harley Davidson ® uitlaten

Harliepleats is tevens dealer van Kess tech uitlaatsystemen. Wij hebben de laatste jaren vele motoren voorzien van kess Tech uitlaten die voorzien zijn van een electronisch regelsysteem zoals de ESM2 en de ESM3 sound management regelingen. Op deze website zijn daar ook enkele publicaties over terug te vinden. Wilt u van het echte Harley ® geluid blijven genieten, maar toch legaal blijven volgens de europese richtlijnen m.b.t. uitlaatgeluid dan zou dit een oplossing voor u kunnen zijn.