Exhaust | uitlaat

Exhaust | uitlaat dempers & uitlaatsystemen voor Harley Davidson ®

Exhaust | uitlaat dempers en uitlaatsystemen speciaal ontwikkeld voor Harley Davidson ® motoren van o.a. Vance & Hines, Cobra, S&S, Rinehart racing etc.

Dde uitlaten zijn verkrijgbaar als complete systemen zoals de Vance & hines Longshots, bigshots &  Big radius, maar ook als slip on dempers zoals de Vance & Hines monster ovals voor de Touring modellen.

Uw uitlaat staat er niet bij ?

Als u een merk uitlaat zoekt, wat niet terug te vinden is in de webshop, betekent dit niet dat het niet geleverd kan worden door ons. Ook voor bijvoorbeeld de Supertrapp, Bassani &  Python uitlaten kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht.

EC goedgekeurde Harley Davidson ® uitlaten

Harliepleats is tevens dealer van de Kess tech uitlaatsystemen. Wij hebben de afgelopen jaren vele Harley Davidson ® motoren voorzien van een EC goedgekeurde uitlaat of uitlaatdempers van Kess Tech. Op onze website vindt u hier diverse publicaties over. Wilt u van het echte Harley ® geluid blijven genieten, maar toch ook voldoen aan de decibel eisen, dan hebben wij met Kess tech hiervoor de oplossing in huis!