Contact

E-mail sturen:

U kunt contact met ons opnemen per e-mail door gebruik te maken van onderstaand contactformulier of door rechtstreeks een mail te sturen naar: [email protected]. Wij werken echter met een klein team zonder personeel. De afhandeling van de webshop orders | e-mails | het helpen van klanten aan de balie | het verkopen van motoren en het uitvoeren van reparaties & onderhoudswerkzaamheden behoren allemaal tot het takenpakket van een en dezelfde persoon. In drukke perioden zoals het voorjaar zal het helaas niet altijd lukken om per direct binnenkomende e-mails of offerteverzoeken te beantwoorden.

Wij hebben m.b.t. web bestellingen geen vaste klantenservice. Heeft u vragen over een bestelling, dan kunt u ons altijd even per mail bereiken.

Onderstaand contactformulier kan ook gebruikt worden om een reparatie-afspraak te maken. Let op ! op onderhoudsbeurten & reparaties kan niet ter plaatse gewacht worden.

Onder het contactformulier kunt u onze openingstijden | bedrijfsgegevens en een routebeschrijving vinden.

28-03-2024:

Beste klant,

Vanwege gezondheidsproblemen zijn wij momenteel niet geopend. Uiteraard betreuren wij dat ten zeerste. Op dit moment kunnen wij hierdoor geen vragen beantwoorden m.b.t. uit te voeren reparaties en prijsopgaven voor artikelen e.d. 

Wij vragen u momenteel om onze situatie te respecteren, aangezien de situatie niet eenvoudig is. Vragen over reparaties en prijsopgaven graag niet inzenden.

Onze excuses voor het ongemak. Wij hadden u zo graag van dienst willen zijn. Op dit moment lukt dat helaas niet.

Contactformulier

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bezoektijden Showroom, Winkel & Werkplaats:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag t/m Vrijdag:
Ochtend : 09:30 – 12:30
Middag: 13:30 – 17:30
Zaterdag: 09:30 – 12:30  |  13:30 – 17:00 uur.

Ook belangrijk:

Op sommige momenten is het druk bij ons in de zaak, en lukt het niet altijd om u telefonisch te woord te staan. Een beter alternatief is dan om ons een mail te sturen.

  • Tussen 12:30 uur & 13:30 uur zijn wij gesloten!
  • Telefonisch bereikbaar tussen 10.00 & 12.00 & 14.00-17.00 uur
  • Zondagen en Feestdagen gesloten
  • Bent u van plan om op woensdag t/m vrijdag tussen 09:30 uur en 17:30 uur langs te komen, dan is het raadzaam om vooraf even te bellen of te mailen waarvoor u komt. Dit om eventuele teleurstellingen te voorkomen.
  • Vertegenwoordigers uitsluitend na telefonische afspraak.
  • Ter plaatse wachten op reparatie en/of onderhoudswerkzaamheden is niet mogelijk.


Bedrijfs & Contactgegevens:

Harliepleats vof
Bolswarderweg 4A
8759 LA Exmorra
E-mail : [email protected]
(Tel) 0515-573899 ( tussen 10.00-12.00 & 14.00 – 17.00 uur)
(Mob) Dit nummer is alleen op verzoek verkrijgbaar, en kan gebruikt worden voor het versturen van foto-materiaal m.b.t. inruil van motoren e.d
Kvk : 01097386
Btw: NL810936008B01

 

Routebeschrijving:

Als u onderstaande instructies volgt, dan zult u vanzelf arriveren bij ons. Komt u echter in het dorp Exmorra terecht, dan bent u te ver gereden. Wij zijn gevestigd op ± 1,5 km vanaf de stoplichten bij Bolsward en ± 1,5 km voor het dorp Exmorra. Precies in de midden dus, net buiten Bolsward en net voor Exmorra

Vanaf Noord-Holland, volgt u na de Afsluitdijk de A7 richting Bolsward/Sneek. Bij Bolsward neemt u de eerste afslag (nr 17). Op het einde van de afrit neemt u op de rotonde de eerste afslag richting verkeerslichten. bij deze verkeerslichten linksaf slaan. Zodra u bent afgeslagen (na ± 25 meter) meteen weer linksaf de parallelweg op, onder het viaduct door richting Exmorra. Als u de weg blijft volgen ziet u na ± 1,5 km vanaf de stoplichten ( direct voorbij windmolenpark) aan uw linkerkant “De Harliepleats”.

Vanaf Leeuwarden gaat u bij de verkeerslichten van Bolsward rechts en meteen weer linksaf de parallelweg op onder het viaduct door richting Exmorra, en vanaf Workum/Balk/Lemmer gaat u bij de verkeerslichten linksaf en meteen weer links de parallelweg op onder het viaduct door richting Exmorra. Als u de weg blijft volgen ziet u na ± 1,5 km vanaf de stoplichten. ( direct voorbij windmolenpark) aan uw linkerkant “De Harliepleats”.

Vanaf Sneek/Joure/Heerenveen gekomen neemt men de 2e afslag ( Bolsward / Workum nr 17). Op het einde van de afslag gaat u rechtsaf richting verkeerslichten. ± 25 meter voor de verkeerslichten gaat u rechtsaf richting Exmorra. Als u de weg blijft volgen ziet u na ± 1,5 km vanaf de stoplichten. (direct voorbij windmolenpark) aan uw linkerkant “De Harliepleats”