Contact

E-mail sturen:

U kunt contact met ons opnemen per e-mail door gebruik te maken van onderstaand contactformulier of door rechtstreeks een mail te sturen naar: [email protected]. Wij werken echter met een klein team zonder personeel. De afhandeling van de webshop orders | e-mails | het helpen van klanten aan de balie | het verkopen van motoren en het uitvoeren van reparaties & onderhoudswerkzaamheden behoren allemaal tot het takenpakket van een en dezelfde persoon. In drukke perioden zoals het voorjaar zal het helaas niet altijd lukken om per direct binnenkomende e-mails of offerteverzoeken te beantwoorden.

Wij hebben m.b.t. web bestellingen geen vaste klantenservice. Heeft u vragen over een bestelling, dan kunt u ons altijd even per mail bereiken.

Onderstaand contactformulier kan ook gebruikt worden om een reparatie-afspraak te maken. Let op ! op onderhoudsbeurten & reparaties kan niet ter plaatse gewacht worden.

Onder het contactformulier kunt u onze openingstijden | bedrijfsgegevens en een routebeschrijving vinden.

Contactformulier

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bezoektijden Showroom, Winkel & Werkplaats:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag t/m Vrijdag:
Ochtend : 09:30 – 12:30
Middag: 13:30 – 17:30
Zaterdag: 09:30 – 12:30  |  13:30 – 17:00 uur.

Ook belangrijk:

Op sommige momenten is het druk bij ons in de zaak, en lukt het niet altijd om u telefonisch te woord te staan. Een beter alternatief is dan om ons een mail te sturen.

  • Tussen 12:30 uur & 13:30 uur zijn wij gesloten!
  • Telefonisch bereikbaar tussen 10.00 & 12.00 & 14.00-17.00 uur
  • Zondagen en Feestdagen gesloten
  • Bent u van plan om op woensdag t/m vrijdag tussen 09:30 uur en 17:30 uur langs te komen, dan is het raadzaam om vooraf even te bellen of te mailen waarvoor u komt. Dit om eventuele teleurstellingen te voorkomen.
  • Vertegenwoordigers uitsluitend na telefonische afspraak.
  • Ter plaatse wachten op reparatie en/of onderhoudswerkzaamheden is niet mogelijk.


Bedrijfs & Contactgegevens:

Harliepleats vof
Bolswarderweg 4A
8759 LA Exmorra
E-mail : [email protected]
(Tel) 0515-573899 ( tussen 10.00-12.00 & 14.00 – 17.00 uur)
(Mob) Dit nummer is alleen op verzoek verkrijgbaar, en kan gebruikt worden voor het versturen van foto-materiaal m.b.t. inruil van motoren e.d
Kvk : 01097386
Btw: NL810936008B01

 

Routebeschrijving:

Als u onderstaande instructies volgt, dan zult u vanzelf arriveren bij ons. Komt u echter in het dorp Exmorra terecht, dan bent u te ver gereden. Wij zijn gevestigd op ± 1,5 km vanaf de stoplichten bij Bolsward en ± 1,5 km voor het dorp Exmorra. Precies in de midden dus, net buiten Bolsward en net voor Exmorra

Vanaf Noord-Holland, volgt u na de Afsluitdijk de A7 richting Bolsward/Sneek. Bij Bolsward neemt u de eerste afslag (nr 17). Op het einde van de afrit neemt u op de rotonde de eerste afslag richting verkeerslichten. bij deze verkeerslichten linksaf slaan. Zodra u bent afgeslagen (na ± 25 meter) meteen weer linksaf de parallelweg op, onder het viaduct door richting Exmorra. Als u de weg blijft volgen ziet u na ± 1,5 km vanaf de stoplichten ( direct voorbij windmolenpark) aan uw linkerkant “De Harliepleats”.

Vanaf Leeuwarden gaat u bij de verkeerslichten van Bolsward rechts en meteen weer linksaf de parallelweg op onder het viaduct door richting Exmorra, en vanaf Workum/Balk/Lemmer gaat u bij de verkeerslichten linksaf en meteen weer links de parallelweg op onder het viaduct door richting Exmorra. Als u de weg blijft volgen ziet u na ± 1,5 km vanaf de stoplichten. ( direct voorbij windmolenpark) aan uw linkerkant “De Harliepleats”.

Vanaf Sneek/Joure/Heerenveen gekomen neemt men de 2e afslag ( Bolsward / Workum nr 17). Op het einde van de afslag gaat u rechtsaf richting verkeerslichten. ± 25 meter voor de verkeerslichten gaat u rechtsaf richting Exmorra. Als u de weg blijft volgen ziet u na ± 1,5 km vanaf de stoplichten. (direct voorbij windmolenpark) aan uw linkerkant “De Harliepleats”