Harley davidson accu's

Harley Davidson accu’s van o.a. de merken Yuasa, BS battery en Westco te koop.Wij hebben zowel factory sealed als maintenance free accu’s op voorraad voor diverse Harley Davidson ® motoren.

De factory sealed accu’s worden gebruiksklaar af fabriek geleverd. De maintenance free accu’s worden door ons gevuld en geladen op het moment dat u ze besteld.

Tevens optimate druppelladers waarmee u uw motoraccu kunt onderhouden en laden. Alle getoonde accu’s (behalve de 6 volt) zijn onderhoudsvrij, en hoeven dus niet bijgevuld te worden.

Harley davidson accu's tijdens de winter

Het is tevens van belang dat u de accu aansluit op een goede en geschikte druppellader tijdens de wintermaanden. Wij adviseren u om gebruik te maken van een OptiMate druppellader voor het onderhouden van uw accu tijdens de maanden dat u de motor niet gebruikt. De OptiMate druppelladers vindt u terug in onze webshop. Gebruik bij voorkeur geen goedkope laders zoals die soms worden aangeboden door discounters. Deze laders kunnen uw accu beschadigen.

Laadt uw Harley Davidson ® accu regelmatig bij. Het is niet per se nodig om de accu constant aan de druppellader aan te sluiten. Gaat uw accu binnen een jaar stuk, dan heeft dat vaak als oorzaak dat de accu te diep ontladen is of niet tijdig is bijgeladen. Een andere oorzaak kan een defect in het laadsysteem zijn en/of het gebruik maken van een slechte kwaliteit druppellader. Het spreekt voor zich dat dit in geen beding onder de garantie valt.

Gewenste merk of type accu niet gevonden?

Staat het door u gewenste merk of type accu voor uw Harley Davidson ® er niet bij in de webshop? neem dan even contact met ons op, Grote kans dat deze wel gewoon geleverd kan worden.